Hotel Sømandshjem i Grønland

Dit hjem

rundt om polarcirklen

Hotel

sømandshjemmet

SIsimiut

Hotel

Avannaa

Ilulissat

Hotel

sømandshjemmet

Aasiaat

Hotel

sømandshjemmet

Nuuk

Stillingsopslag

Ledige stillinger på de fire Sømandshjem bliver løbende slået op her. 

Hotelvært

På hotel SØMA, Ilulissat
ILULISSAT

Juniormanager

På Hotel SØMA

Oplevelsernes land

Hundeslæde - kultur - ski - vandring- jagt

Sømandshjemmet

Sømandshjemmet tager et socialt ansvar i byen. Det gør vi ved at støtte lokale initiativer løbende og selv stå for en række begivenheder.

Sømandshjemmet afholder juleaften for enlige og økonomisk vanskeligt stillede familier. Hvert år deltager mellem 30 og 50 personer til en juleaften med god mad, julesange og gaver.

I skolernes sommerferie er der ”Sommersjov med Sømandshjemmet”, hvor vi flere gange i hver uge arrangerer leg, hygge, historier, konkurrencer og meget andet.

Hver uge besøger vi trawlerne med friske aviser, og ofte er vi på havnen med en kop kaffe og tid til en god snak. Ligeledes besøger vi regelmæssigt Anstalten for domsfældte, børnehjemmet og plejehjemmet.

Så når du overnatter hos os, er du med til at støtte det lokale velfærdsarbejde. Tak!

Konference & events

moderne faciliteter og rolige omgivelser
Vi tager roret

Sømandshjemmene har årelang erfaring med at afvikle konferencer og events til enhver lejlighed – store som små. Vi gør altid vores yderste for, at din konference forløber problemfrit og til glæde for alle.

Da vi også er et hotel og spisested, er det enkelt og smertefrit at afholde længerevarende konferencer i Grønland, hvor vi stå for både konference, beværtning og overnatning. Læg derfor alt det praktiske over i vores hænder, så du kan fokusere på det egentlige indhold. 

Vores 3-stjernede lokaler er udstyret med det nyeste IT-udstyr, WiFi, ekstra grupperum og meget mere. Kontakt det ønskede Sømandshjem for at høre mere, eller klik på dette link. Vi ser frem til at afvikle dit næste event.

MALIK

Sømandshjemmets nyhedsblad