MÆRK · FØL · SMAG

· oplev sansernes land ·

Udforsk verdens største nationalpark. Dyk ned i en ældgammel historie.
Bliv forført af kulinariske mirakler. Se landskabet glide forbi på hundeslædeturen.

Mærk, føl, smag og oplev Grønland!

Rejs som Inuitterne har gjort det, de sidste tusind år
I Grønland har hundeslæder altid været den primære transportform om vinteren - og er det stadig flere steder. Oplev et sus af historiens gang og Grønland klædt i vinterdragt.
Bjergtagende natur
Find vandrestøvlerne frem og glæd dig. Grønland rummer nogle af verdens mest betagende og uberørte vandreområder.
Oceanets kæmper på nært hold
Hvaler i tusindtal trækker hvert år nordpå langs Grønlands vestkyst. Her kan man opleve dem på helt nært hold - selv uden zoom på kameraet.
Tidligere
Næste

Sommer

Vandreture

Nyder du at vandre og opleve naturen med rygsæk på, er Sømandshjemmet en oplagt basecamp. Vi har gode vandrekort og hjælper dig godt på vej.

Cykelture

En cykeltur giver dig både lækker bevægelsesfrihed, og en helt særlig oplevelse af byens vekslende natur og terræn.

Lystfiskeri

Når fjeldørreden kommer ind i de grønlandske fjorde i juni måned, har lystfiskeren for længst planlagt sin rejse, klargjort fluestængerne og pakket sit fiskegrej.

Hvalsafari

Mærk urkæmpernes utæmmede styrke, i det de for et kort øjeblik stikker hoved eller hale op i vores verden. Vær klar med kameraet og fang et minde for livet!

Sejlture

Oplev Grønland fra vandet. Besøg nedlagte bygder eller undersøg små øer. Nyder du at fiske eller drømmer du om at se hvaler, skal vi nok arrangere det.

Kayak

Kom helt tæt på naturen med kajak. Oplev sæler på nært hold. Padl dig igennem blanke fjorde og øv dig i den berygtede grønlændervending m. vejledning.

Byrundtur

Kom med rundt i Grønlands hovedstad og vugge. Se det traditionelle møde det moderne. Oplev den unikke stemning, Nuuk har at byde på.

Vinter

Helikoptertur

Har du lyst til at se Nuuk, de omkringliggende bjerge og isbjerge fra luften, arrangerer vi gerne en helikoptertur og transport til og fra lufthavnen.

Hundeslæde

Igennem århundreder har hundeslæden været den primære transportform om vinteren. Oplev den bjergtagende skønhed i vildmarkens uberørte vidder.

Snescooter

Grønlands snedækkede vildmark opleves på en særlig måde fra snescooterens sæde. På en guidet tur kommer man vidt omkring - på en actionpræget facon.

Heliskiing

Greenland Extreme flyver adrenalinjunkierne ud til øde fjelde og urørt sne og dumper dem ned på de højeste tinder.

Isfiskeri

Tag det varme tøj på og kom med ud på det frosne hav. Slå dig vej igennem isen og sænk krogen ned i det mørke dyb. Tænd piben, nyd roen og vent. Og så...