Hotel SØMA

Til det gode formål

“Meget mere end et hotel” er ikke et smart slogan for os. Det er vores mål. Flere gange om ugen åbner vi dørene op for forskellige aktiviteter, for alle der har lyst, og ugentligt arrangerer vi også børnedage for byens børn, besøger de indsatte i anstalten, går på havnen med varm kaffe og friske aviser og mere til. Hele vores overskud går til velfærdsarbejde for søfolk og fiskere i Danmark og Grønland.

Hvad sker der?

Af særlige faste aktiviteter, som er åbent for alle, kan nævnes

Søndagssamling

Hver søndag klokken 14.00 inviterer vi til søndagsfejring. Vi synger nogle sange/salmer, læser søndagens tekster og hører en prædiken. Efterfølgende er der kage, kaffe og hyggeligt samvær. Alle er hjerteligt velkomne.

Daglig morgenandagt

Mandag til fredag er der morgenandagt i dagligstuen klokken 9.30. Her synger vi kristne sange/salmer på både dansk og grønlandsk, og hører et ord fra bibelen, en lille andagt og evt. en tekst fra Bibelen.

Informationer

Herudover har Hotel SØMA 8 Bed & breakfast værelser i Annekset.

Hotel SØMA er klassificeret med 3 hotelstjerner.

Vores cookie-og privatlivspolitik.

Jobs

Vi søger løbende medarbejdere, og du er meget velkommen til at udfylde nedestående ansøgningsskema og enten sende det til os på mail eller komme og aflevere det på SØMA. Send til: bestyrer.aasiaat@hotelsoma.gl

Ledelse

Daglig ledelse

Søren og Lisbeth Hansen leder Hotel SØMA, Aasiaat.

Overordnet ledelse

Forretningschef Erik Ramballe Hansen er overordnet leder for Hotel SØMA i Grønland.