Café Tamanut

Grønlands vestkyst byder på en perlerække af delikatesser. Det er alt lige fra dybhavsrejer og hellefisk til moskusokser og rensdyr. I Café Tamanut serverer vi jævnligt grønlandske specialiteter tilberedt af vores dygtige køkkenpersonale. Vi serverer også almindelig husmandskost til meget familievenlige priser. 

Kom glad!

 I Café Tamanut har du mulighed for at nyde alle dagens måltider.  Her møder du byens folk, selvstændige erhvervsdrivende, kutterfiskere og hjemløse såvel som folk i al almindelighed.

Vi serverer traditionel hverdagsmad, grønlandsk mad og smørrebrød samt et udvalg af hjemmebagte kager hver eftermiddag og aften.

Café Tamanut har åbent kl. 5.30 – 21.00. Se dagens menu på vores menuplan nederst på denne side.

DAGENS RET: 55,- DKK
BØRN: 45,- DKK
MØRBRADGRYDE: 55,- DKK
BØRN: 45,- DKK

Vi servere dagligt varm mad til middag. Det kan være alt lige fra lasagne og svensk pølseret til moskusokse og laks tilberedt af vores dygtige kokke. Vi forsøger så vidt muligt at bruge de lokale råvarer for smagens og miljøets skyld. 

DAGENS RET: 55,-DKK
BØRN: 45,- DKK
MØRBRADGRYDE 55,- DKK
BØRN: 45,- DKK
TO FORSKELLIGE STEGE: 85,- DKK
BØRN: 55,- DKK

Hver aften alle ugens dage kan du komme forbi Sømandshjemmet og få en varm ret mad. Vi serverer traditionel husmandskost, smørrebrød og et udvalg af hjemmebagte kager. Du kan på vores madplan se, hvad der er på menuen netop i aften.

Vi har åbent hver dag fra 05.30 – 21.00

5.30 – 10.30 er der åbent for morgenmad

11.30 – 13.00 er der frokost

13.00 – 17.00 er der kagebord

17.00 – 19.30 er der aftensmad

21.00 caféen lukker

“Velsmagende og billigt i rolige omgivelser. En god oplevelse – tak for mad!” Alexander Vibjerg

“Min kone og vores to børn valgte i dag Sømandshjemmet som aftenens spisemål. Til utroligt familievenlige priser fik vi et dejligt måltid mad med kage til dessert” Junárak Berthelsen