Sømandshjemmet

Nuuks dagligstue

Hotel Sømandshjemmet er en ikke-kommerciel virksomhed. Det betyder, at alt vores overskud går til diakonalt og socialt arbejde. Vi har et ønske om at være en dagligstue for Nuuk, hvor alle er velkomne.
Vi går også på besøg hos de indsatte på anstalten og er engageret i ungdomsarbejde.
Som Sømandshjem har søfolk og fiskere en helt speciel plads i vores hjerte. Derfor besøger vi regelmæssigt havnen og de anløbende skibe, hvor vi gerne taler om det, man ofte gemmer væk, når man sejler i lang tid.
Vil du vide mere – læs her.

Hvad sker der?

På Nuuk Sømandshjem sker der altid noget. På hverdage er der en kort refleksion, hvor der synges en sang hvorefter der læses en tekst fra Bibelen, en andagtsbog eller der deles nogle tanker. Alle er velkommen til at være med!

Andagt mandag-fredag fra 09.45 – 10.00.
Andagten foregår enten på dansk eller engelsk og torsdag på Grønlandsk.

Kontakt os for mere info.

Hver lørdag aften i de ulige uger inviterer sømandshjemmet til spil- eller hobbyaftner, hvor alle er hjertelig velkomne! Det er aftner med nærvær og fokus på hinanden.

Er du interesseret i at se hvad der ellers sker på Sømandshjemmet, så kan du følge vores facebookside Hotel Sømandshjemmet, Nuuk, hvor der løbene kommer opdateringer.

Informationer

Nuuk Sømandshjem er et dejligt beliggende familiehotel med 38 værelser i 3 forskellige kategorier   – Superior, Standard PLUS og Standard. 

Herudover har Sømandshjemmet 5 Bed & breakfastværelser.

Sømandshjemmet er klassificeret med 3 hotelstjerner.

Jobs

Vi søger løbende medarbejdere, og du er meget velkommen til at udfylde nedenstående ansøgningsskema og sende det til os på mail, bestyrer.nuuk@soemandshjem.gl

Ledelse

Daglig ledelse

Elisa og Morten Mikkelsen står bag roret på Hotel sømandshjemmet, Nuuk. De er til daglig ledere på Hotellet.