Hotel SØMA

Nuuks dagligstue

Hotel SØMA er en ikke-kommerciel virksomhed. Det betyder, at alt vores overskud går til diakonalt og socialt arbejde. Vi har et ønske om at være en dagligstue for Nuuk, hvor alle er velkomne.
Vi går også på besøg hos de indsatte på anstalten og er engageret i ungdomsarbejde.
Søfolk og fiskere har en helt speciel plads i vores hjerte. Derfor besøger vi regelmæssigt havnen og de anløbende skibe, hvor vi gerne taler om det, man ofte gemmer væk, når man sejler i lang tid.
Vil du vide mere – læs her.

Hvad sker der?

På Hotel SØMA, Nuuk sker der altid noget. På hverdage er der en kort refleksion, hvor der synges en sang hvorefter der læses en tekst fra Bibelen, en andagtsbog eller der deles nogle tanker. Alle er velkommen til at være med!

Andagt mandag-fredag fra 09.45 – 10.00.
Andagten foregår enten på dansk eller engelsk og torsdag på Grønlandsk.

Kontakt os for mere info.

Hver lørdag aften i de ulige uger inviterer sømandshjemmet til spil- eller hobbyaftner, hvor alle er hjertelig velkomne! Det er aftner med nærvær og fokus på hinanden.

Er du interesseret i at se hvad der ellers sker på Hotel SØMA Nuuk, så kan du følge vores facebookside Hotel SØMA, Nuuk, hvor der løbene kommer opdateringer.

Informationer

Hotel SØMA er et dejligt beliggende familiehotel med 38 værelser i 3 forskellige kategorier   – Superior, Standard PLUS og Standard. 

Herudover har vi 5 Bed & breakfastværelser.

Hotel SØMA er klassificeret med 3 hotelstjerner.

Vores cookie-og privatlivspolitik.

Jobs

Vi søger løbende medarbejdere, og du er meget velkommen til at udfylde nedenstående ansøgningsskema og sende det til os på mail, bestyrer.nuuk@hotelsoma.gl

Ledelse

Ledelse

Hotellet ledes af Magnus og Sofie Elleby som også leder Hotel SØMA i Sisimiut.

Daglig drift

Heidi og Morten Munkholm står bag roret på Hotel SØMA, Nuuk. De er til daglig ledere på Hotellet.