Værelser

Tæt på naturen

Den storslåede natur er til altid tæt på i Grønland. På flere af vores værelser har man direkte udsigt til havet og de majestætiske bjerge, der rejser sig omkring Nuuk. Man får derfor oplevelsen af at være i naturen samtidig med, at man er i Nuuk by.

Standard PLUS værelse

Vore 12 standard Plus-værelser er store, lyse og dejlige værelser på 25 kvadratmeter.
Værelserne har tv, trådløst netværk, telefon, bad, toilet og nyt inventar.
Udsigten over havnen og havet er fantastisk, og den vil du nyde i fulde drag. Værelserne fås i enkelt, dobbelt og familieværelser.

Superior værelse

Vi har 10 Superior enkeltværelser og 5 dobbelte. Her får du et lækkert lyst værelse, gratis WiFi og skøn udsigt i to retninger til Grønlands smukke natur.

Standard værelse

Vore 11 Standard-værelser er moderne og velholdte værelser med tv, telefon, trådløst netværk, bad, toilet og nyt inventar.
Nogle af værelserne har udsigt til havet og havnen, mens andre har til fjeldene. Værelserne fås i enkelt, dobbelt og familieværelser.

Hotellejlighed

Tag familien med og book vores fuldt udstyret hotellejlighed. Her kan I dele jer op i tre forskellige rum, med plads til seks personer, spise morgenmad i stuen og herefter gå på opdagelse i Nuuk og omegn. Der er TV og behagelig plads.

Bæredygtighed

Vi er forelskede i Grønland og den Grønlandske natur. Vi er derfor meget opmærksomme på at sætte så få fodspor i miljøet som muligt. På den måde kan mange kommende generationer også få glæden af at opleve det Grønland, vi har i dag.
Al strøm på Sømandshjemmet kommer fra bæredygtige energiressourcer, og vores indkøb bliver primært gjort lokalt for at støtte nærområdet og for at mindske CO2 udslippet forbundet med fragt.

Ankomst

Vi har som servicemål, at værelset står til rådighed fra kl. 14.00

Afrejse

På afrejsedagen er der tjek ud senest kl. 10.00

Baggageservice

Ved henvendelse i receptionen er det muligt at få hentet og bragt bagagen på værelset.

Afbestillingsregler

Klik her for at se vores afbestillingsregler