Sisimiut
Cafeteria

Grønlands vestkyst byder på en perlerække af delikatesser. Det er alt lige fra dybhavsrejer og hellefisk til moskusokser og rensdyr. I cafeteriet på Sisimiut Sømandshjem serverer vi jævnligt grønlandske specialiteter tilberedt af vores dygtige køkkenpersonale. Men vi serverer også almindelig hverdagsmad som supper, steg og frikadeller. Alt sammen til familievenlige priser!

Kom glad!

I cafeteriet har du mulighed for at nyde alle dagens måltider til familievenlige priser.  Her møder du selvstændige erhvervsdrivende, kutterfiskere og hjemløse såvel som byens folk i al almindelighed.

Vi serverer traditionel hverdagsmad, grønlandsk mad, smørrebrød, sandwiches  samt et udvalg af hjemmebagte kager hver eftermiddag og aften. Tillige har vi en stor salatbar med lækkert tilbehør. Har du børn med, har vi også et legeområde og børnestole.

Vi har også høje stole til børnene samt et hyggehjørne med legesager.

1 NORMAL RET: 70,- DKK
1 SØNDAGSRET: 80,- DKK

BØRN 3-12 ÅR:
DAGENS RET: 42,- DKK

BØRN 0-3 ÅR: GRATIS

Hver aften alle ugens dage kan du komme forbi Sømandshjemmet og få en varm ret mad. Vi serverer traditionel hverdagsmad, smørrebrød og et udvalg af hjemmebagte kager. Vi har også en stor frisk salatbar med et stort udvalg af tilbehør. Du kan på vores madplan længere nede se, hvad der er på menuen netop i aften.

Cafeteriet er åbent fra kl. 06.00 til kl. 22.00 (køkkenet lukker kl. 19.30), søndag dog først åbent fra kl. 07.00.

Der serveres morgenbuffet fra kl. 06.00 til kl. 10.30 daglig (søndag fra kl. 07.00). 

1 NORMAL RET: 70,- DKK
1 SØNDAGSRET: 80,- DKK
1 FROKOSTBUFFET LØRDAG OG SØNDAG: 89,- DKK

BØRN 3-12 ÅR:
DAGENS RET: 42,- DKK
SØNDAGSBUFFET: 45,- DKK

BØRN 0-3 ÅR: GRATIS

Ligesom om aftenen serverer vi også dagligt varm mad til middag. Det kan være alt lige fra lasagne og svensk pølseret til moskusokse og fiskefrikadeller. Vi forsøger så vidt muligt at bruge de lokale råvarer, men det kan i mange tilfælde være svært da Grønland ikke ligefrem er kendt for sine opdyrkede marker og fårefolde.

“Det er altid en udsøgt fornøjelse at tage børnene med ned, og spise på Sømandshjemmets Cafeteria. Maden er lækker, udsigten god og så bliver man altid mødt med en varme af personalet.” Henrik Jæger

“En lang vandretur i fjeldet blev afsluttet på Sømandshjemmet med et måltid moskusokse og kage til dessert. Tak for mad!” Pernille Dysager Poulsen

KLIK HER for at se vores madplan for denne måned.