Sisimiut
Cafeteria

Grønlands vestkyst byder på en perlerække af delikatesser. Det er alt lige fra dybhavsrejer og hellefisk til moskusokser og rensdyr. I cafeteriet på Sisimiut Sømandshjem serverer vi jævnligt grønlandske specialiteter tilberedt af vores dygtige køkkenpersonale. Men vi serverer også almindelig hverdagsmad som supper, steg og frikadeller. Alt sammen til familievenlige priser!

Kom glad!

I cafeteriet har du mulighed for at nyde alle dagens måltider til familievenlige priser.  Her møder du selvstændige erhvervsdrivende, kutterfiskere og hjemløse såvel som byens folk i al almindelighed.

Vi serverer traditionel hverdagsmad, grønlandsk mad, smørrebrød, sandwiches  samt et udvalg af hjemmebagte kager hver eftermiddag og aften. Tillige har vi en stor salatbar med lækkert tilbehør. Har du børn med, har vi også et legeområde og børnestole.

Vi har også høje stole til børnene samt et hyggehjørne med legesager.

1 NORMAL RET: 75,- DKK
1 SØNDAGSRET: 85,- DKK

BØRN 3-12 ÅR:
DAGENS RET: 42,- DKK

BØRN 3-10 ÅR: Halv pris
BØRN 0-3 ÅR: GRATIS

Hver aften alle ugens dage kan du komme forbi Sømandshjemmet og få en varm ret mad. Vi serverer traditionel hverdagsmad, smørrebrød, grillmad, pizzaer og meget mere. På vores madplan finder du dagens menu.

Cafeteriet er åbent fra kl. 06.00 til kl. 22.00 (køkkenet lukker kl. 19.30).

Morgenmad (alle dage): 07.00-10.00.
Frokost (alle hverdage): 11.30-13.30.
Grill (alle dage): 11.30-19.30.
Aftensmad (alle dage): 17.30-19.30.

Brunch (lør- og søndag): 10.00-13.30.

Frokost bliver serveret alle hverdage fra kl. 11.30-13.30.

Dagens ret: 75 dkk

BØRN (3-10 år): Halv pris
Børn (0-3 år): Gratis

Til frokost serveres dagens ret, smørrebrød og fiskemadder. Derudover er grillen også åben, hvor du kan vælge mellem pølsemix, burgers, pizza og meget mere.

“Det er altid en udsøgt fornøjelse at tage børnene med ned, og spise på Sømandshjemmets Cafeteria. Maden er lækker, udsigten god og så bliver man altid mødt med en varme af personalet.” Henrik Jæger

“En lang vandretur i fjeldet blev afsluttet på Sømandshjemmet med et måltid moskusokse og kage til dessert. Tak for mad!” Pernille Dysager Poulsen

KLIK HER for at se vores madplan for denne måned.