Café Tamanut

Grønlands vestkyst byder på en perlerække af delikatesser. Det er alt lige fra dybhavsrejer og hellefisk til moskusokser og rensdyr. I Café Tamanut serverer vi jævnligt grønlandske specialiteter tilberedt af vores dygtige køkkenpersonale. Vi serverer også almindelig husmandskost til meget familievenlige priser. 

Kom glad!

 I Café Tamanut har du mulighed for at nyde alle dagens måltider.  Her møder du selvstændige erhvervsdrivende, kutterfiskere og hjemløse såvel som byens folk i al almindelighed.

Vi serverer traditionel husmandskost, grønlandsk mad og smørrebrød samt et udvalg af hjemmebagte kager hver eftermiddag og aften.

Café Tamanut har åbent kl. 5.30 – 21.00, se dagens menu på vores menuplan nederst på denne side.

DAGENS RET: 60,- DKK
MØRBRADGRYDE: 65,- DKK

Ligesom om aftenen, serverer vi også dagligt varm mad til middag. Det kan være alt lige fra lassagne og svensk pølseret til moskusokse og laks. Vi forsøger så vidt muligt at bruge de lokale råvarer, men det kan i mange tilfælde være svært da Grønland ikke ligefrem er kendt for sine opdyrkede marker og fårefolde.

DAGENS RET: 60,-DKK
MØRBRADGRYDE: 65,- DKK
TO FORSKELLIGE STEGE: 90,- DKK

Hver aften alle ugens dage kan du komme forbi Sømandshjemmet og få en varm ret mad. Vi serverer traditionel husmandskost, smørrebrød og et udvalg af hjemmebagte kager. Du kan på vores madplan se, hvad der er på menuen netop i aften.

Vi har åbent hver dag fra 05.30 – 21.00

5.30 – 10.30 er der åbent for morgenmad

11.00 – 13.00 er der frokost

13.00 – 17.00 er der kagebord

17.00 – 19.30 er der aftensmad

21.00 caféen lukker

“Velsmagende og billigt i rolige omgivelser. En god oplevelse – tak for mad!” Alexander Vibjerg

“Min kone og vores to børn valgte i dag Sømandshjemmet som aftenens spisemål. Til utroligt familievenlige priser fik vi et dejligt måltid mad med kage til dessert” Junárak Berthelsen

da_DKDanish
en_USEnglish da_DKDanish